kiwi geeft (nog) geen vruchten

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 14/04/2019 - 19:13
jenneke57

kiwi geeft (nog) geen vruchten

Hallo,

ik heb een Kiwiplant Jenny genaamd, zelfbestuivend. Deze plant staat aan de zuidkant van mijn huis en is nu 5 jaar oud. Hij groeit uitstekend en staat mooi in het blad, maar helaas nog geen bloemetje te zien. Ik had begrepen dat deze zelfbestuivende Kiwiplant na ongeveer 3 jaar vruchten zou gaan dragen, maar tot dusver nog niets. Wie kan mij meer informatie hierover geven.

zo, 14/04/2019 - 21:13
peterplant

Als je de echte Jenny hebt kan het toch wel een jaar of 5 duren voordat je de eerste vruchten kunt oogsten. Er zijn gevallen bekend van zelfs 9 jaar. Houd moed en geniet gewoon van het mooie blad. Vruchten komen ooit.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag