Welke plant is dit?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 08/01/2020 - 11:06
Catja (anoniem geplaatst)

Welke plant is dit?

Mijn moeder heeft deze plant voor niets voor me meegenomen (op sterven na dood). Hij is al aardig opgeknapt, maar ik kom er maar niet achter watvoor plant het is en welke verzorging hij behoeft.

Hij lijkt niet in de juiste aarde te zitten: aan zijn wortels zitten een soort luchtzakjes, soms uitgedroogd en dood en soms gezond/opgeblazen. Water neemt hij amper op, ik moet vaak geven om uitdroging te voorkomen maar het sijpelt direct door naar beneden. Aan de onderkant van de bladeren geen sporen o.i.d. dus geen varensoort. Ook geen bamboe.

Hoor graag!

Onderkant blad.
wo, 08/01/2020 - 15:46
GreenConnection

Dit is Asparagusinfo-icon falcatus. De plant houdt van veel licht, maar geen felle zon. Normaal water is goed en hij krijgt graag wat voeding in de zomer.

di, 14/01/2020 - 12:17
GreenConnection

@Catja: mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag