Wie (her)kent deze plant?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 10/07/2019 - 17:14
HWAMutsaers

Wie (her)kent deze plant?

Groeit op diverse plaatsen in de tuin op schaduwrijke plaatsen. Na verwijderen / maaien gemakkelijke en snelle her-groei, woekert behoorlijk. Nu kleine witte bloemetjes langs de stengels. Voelt een beetje "kleverig" aan.

wo, 10/07/2019 - 21:09
HWAMutsaers

Begrijp nu dat dit wellicht Klein of Groot Glaskruid zou kunnen zijn? Lees dat deze plant op de Rode Lijst staat van beschermde planten en (zeer) zeldzaam is. Dan toch niet in mijn tuin. Het groet en woekert tegen de klippen op langs muren en onder de coniferenhagen...

wo, 10/07/2019 - 21:46
GreenConnection

Inderdaad glaskruid.

wo, 10/07/2019 - 21:49
HWAMutsaers

Dank voor uw bevestiging!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.