Beestjes!

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 11/07/2019 - 19:55
Eskeno

Beestjes!

Hallo! Ik ben momenteel aan het oppassen, en heb hier een leuke pannenkoekplant staan.. Nou stond hij er wat sneu bij dus dacht laat ik hem eens overpotten.. Toen ik nader ging inspecteren zag ik beestjes! Wat kan ik hier aan doen? Hij zit echt helemaal vol ermee.. Op elk blaadje zit wel wat.. Heb hem buiten gezet voor nu..

Groetjes! 

Bonnie

do, 11/07/2019 - 21:48
peterplant

Schildluisjes.

do, 11/07/2019 - 22:16
Eskeno

Bedankt Peter!
Wat kan ik nu het beste doen om de plant te redden? Hij zit echt helemaal vol.. Heeft het dan nog zin om actie te ondernemen?

vr, 12/07/2019 - 00:56
peterplant

Als er luizen in een plant zitten, is dat een teken dat de plant het niet naar haar zin heeft. Het kan dat ze in een te kleine pot zit of een niet afwaterende pot of dat ze te droog staat of te nat of dat ze te weinig voedingsstoffen krijgt of te veel of te weinig zon. Als je kunt achterhalen hoe je de plant het beter naar de zin kunt maken, dan ben je op de goede weg. Als je de luizen dood of verwijdert en je doet verder niets, dan blijft de plant het slecht naar haar zin hebben.

vr, 12/07/2019 - 06:42
Eskeno

Ik snap het, ik zal hem vandaag overpotten. Kun je me tips geven mbt het bestrijden van de luizen?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.