Wie weet welke plant dit is?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 06/04/2019 - 15:27
Nat1990 (anoniem geplaatst)

Wie weet welke plant dit is?

Ik zoek de naam van deze plant. Iemand een idee?

za, 06/04/2019 - 17:17
GreenConnection

Het lijkt me, dat dit kunstplanten zijn. Echte planten kunnen op deze plaats niet groeien. Vergelijkbare plant is Sansevieria kirkii, of S. cylindrica. Ook bekend onder de fantasienaam Sansevieria 'Mikado'.

za, 06/04/2019 - 18:36
Carib

Nee, het zijn geen kunstplanten. Het is een door Gispen ingerichte kantoorruimte en die zien er overal hetzelfde uit, inclusief dezelfde kasten met dezelfde echte planten erop. Het zijn inderdaad sansevieria's. Bij de inrichting wordt geen rekening gehouden met het welzijn van de planten. Als ze doodgaan worden ze simpelweg vervangen door nieuwe. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag