Anthurium bruine bladeren

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 13/05/2020 - 12:16
Sanaa222 (anoniem geplaatst)

Anthurium bruine bladeren

Hallo,
Sinds een half jaar heb ik drie anthurium planten in de woonkamer staan. Een rode, roze en een paarse. Ze staan allemaal op dezelfde plaats. Maar 2 daarvan (de rode en de roze) kregen al snel bruine op hun bladeren. De paarse heeft nergens last van en heeft nog steeds groene bladeren. Bij de andere twee heb ik geprobeerd met meer water geven (1x pw) en minder watergeven (1x in de 2 weken) maar niets lijkt te helpen. Weet iemand hoe dit kan komen? Zou er sprake zijn van wortelrot en zou ik ze moeten verpotten? Als ik met mn vinger de boventkant van de potgrond voel, is het wel droog. De potten hebben beiden ook een opening aan de onderkant voor het water om uit te gaan.

wo, 13/05/2020 - 12:21
GreenConnection

Lijkt op zonbestraling. Anthurium verdraagt geen zon.

di, 19/05/2020 - 13:36
GreenConnection

@Sanaa222 : mee eens?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.