Philodendron met vlekken

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 16/10/2020 - 14:42
Caroline (anoniem geplaatst)

Philodendron met vlekken

Hoi!

Ik ben sinds kort begonnen met kamerplanten en nu heeft 1 van mijn planten een paar blaadjes met allemaal vlekken. Volgens google staat de plant dan in direct zonlicht, maar dat is niet het geval, hij krijgt indirect licht. Verder sproei ik de bladeren 3 keer per week wat nat en geef ik de plant water als hij wat droogjes aanvoelt. Wat doe ik verkeerd of kan ik anders doen?

Ik hoop dat iemand hierop een antwoord heeft! :)

(het betreft een philodendron, ik weet niet welk soort, lijkt op een monstera.) 

za, 17/10/2020 - 09:46
GreenConnection

Dit is geen Philodendron, maar Monstera deliciosa. Heeft de pot afwateringsgaten? Zo niet, dan zit daar waarschijnlijk het probleem: zuurstofgebrek bij de wortels.

za, 17/10/2020 - 09:46
GreenConnection

Dit is geen Philodendron, maar Monstera deliciosa. Heeft de pot afwateringsgaten? Zo niet, dan zit daar waarschijnlijk het probleem: zuurstofgebrek bij de wortels.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag