Weigelia Bristol ruby

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 16/10/2020 - 15:46
Eline83

Weigelia Bristol ruby

Dit voorjaar hebben we deze weigelia geplant. Ik las na enig googelen dat we hem in de zomer hadden moeten snoeien..

Kunnen we nu nog iets doen zodat ie in 't voorjaar weer mooi bloeit? We hadden daarnaast gehoopt dat hij wat meer de hoogte ipv de breedte in zou gaan dus wellicht helemaal niet geschikt voor deze plek? 

vr, 16/10/2020 - 19:27
peterplant

Zonder snoeien bloeit de plant ook uitstekend. Wat ik niet begrijp is hoe de plant erbij staat. Het lijkt wel of de plant als klimplant of leistruik gebruikt wordt , terwijl het gewoon een struik is die zeker 175 cm hoog en breed kan worden. 

De Weigelainfo-icon hoeft niet gesnoeid te worden, maar als je de plant om een of andere reden wilt snoeien, kun je dat het mooist direct na de hoofdbloei in de late lente doen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.