Yucca gaat dood

7 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 05/04/2019 - 08:27
Evelien Brouwers

Yucca gaat dood

Mijn yuccainfo-icon deed het goed. Tot ik hem 2 weken geleden overpotte. Nu hangt hij slap en gaat hij denk ik dood. Wat heb ik fout gedaan? Baal ontzettend.

vr, 05/04/2019 - 08:39
GreenConnection

Mogelijk heb je wat wortels beschadigd bij het verpotten? De plant zal zich wel herstellen na het verpotten, maar dat neemt wat tijd. Hopelijk heeft de nieuwe pot afwateringsgaten.

vr, 05/04/2019 - 09:07
Evelien Brouwers

Hij heeft geen afwatering gaten, maar dat had de vorige ook niet. Ik geef water volgens app plantsome, dus als 't goed is nooit te veel.

vr, 05/04/2019 - 10:19
GreenConnection

Zuurstofgebrek aan de wortels kan dan optreden en dat is funest voor een plant. Voorziet de app daar ook in?

vr, 05/04/2019 - 10:34
Evelien Brouwers

Haha nee dat lijkt me niet. Bedankt!

vr, 05/04/2019 - 20:25
GreenConnection

Zo'n app is grappig, maar hoe serieus ben je bezig, als je de planten allerlei menselijke namen geeft? Bovendien zijn de prijzen hier ontzettend hoog; veel van de getoonde planten zijn voor minder dan de helft te koop op elk tuincentrum.

vr, 05/04/2019 - 20:43
Evelien Brouwers

Ik koop geen planten via hun app. Ik geef alleen water via die app en dat werkt tot nu toe perfect, geen dode planten meer. Ik geef m'n planten ook geen menselijke namen. Ik begrijp dat je er niet veel mee op hebt, maar ik heb er veel aan qua water geven. Fijne avond.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.