een afdak van groen

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 09/03/2019 - 15:27
Fred Rommens

een afdak van groen

Dag allen,

Wij hebben in de tuin een huisje staan, maar dan een huisje van steigerbuis. Daar zit nu nog een stoffen dak op, maar het is de bedoeling dat we de 'zij-muren' en het 'dak' laten begroeien.

De linker-zijwand en de linkerhelft van het dak zou een combinatie van een blauwe druif moeten worden met de Japanse Blauwe regen en de rechter-zijwand en de rechterhelft van het dak zou dan een Kiwi in combinatie met dezelfde Japanse Blauwe regen moeten worden.

Kan dat, is zo'n combinatie om uiteindelijk twee groene wanden en een groen dak, met ook nog eens lekkere kiwi's en druiven een bruikbare? uiteraard gaan we tussen de steigerbuizen eerst aan de slag met staaldraad om het de klimplanten mogelijk te maken ook daadwerkelijk het 'dak op' te groeien.

groet, Fred

za, 09/03/2019 - 16:12
Fred Rommens

bij deze de afbeelding van het steigerbuizen huisje

Groen huisje
za, 09/03/2019 - 16:14
GreenConnection

Dat kan wel, maar hou er rekening mee, dat je de druif elke winter moet snoeien, hetgeen in een gemengde beplanting mij erg lastig lijkt. 

zo, 10/03/2019 - 13:58
Fred Rommens

Ik heb inmiddels ook via Facebook reactie en daar wordt ons geadviseerd om de blauwe regen niet met de druif en Kiwi te combineren. De blauwe regen 'woekert' nogal en overwoekert dan waarschijnlijk de beide anderen.

zo, 10/03/2019 - 14:08
GreenConnection

Het zijn alle drie woekeraars, die je overigens met goed en regelmatig snoeien wel in toom kunt houden.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag