bijvoorbeeld tuinboontje

9 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 26/07/2010 - 06:23
anja176

bijvoorbeeld tuinboontje

Hallo allemaal,misschien kennen de meeste mensen mij inmiddels al,ik ben ongeveer een jaar actief in het geven van antwoorden op de vele vragen(alhoewel,het is de laatste tijd best rustig op het moestuinforum).
En ook stel ik een enkele keer eens een vraagje .
Maar wat me toch echt stoort mensen....Ik heet ook in het echt gewoon Anja.
Dat ik 176 achter mijn naam plaats doe ik uit internetgewoonte(ik ben 17 junie jarig,vandaar)omdat mijn naam in nederland erg algemeen is,er zijn dus duizenden naamgenoten van mij,dus inloggen met alleen maar anja lukt dan meestal niet.Ik kon mezelf ook bijvoorbeeld tuinboontje noemen,of kersje,of appeltje,daar heb ik wel wat mee.
Maar ik vind het gewoon onfatsoenlijk en niet getuigen van goede omgangsvormen om mezelf zo te noemen.Vandaar ook dat ik het niet altijd prettig vind om bijvoorbeeld tegen tuinkabouters of anderen trollensoorten te antwoordenNee,natuurlijk sta ik niet met achternaam en telefoonnummer op dit forum,dat begrijp ik,maar het lijkt me wel zo handig,ook voor derden om te weten hoe ik heet,en hoe jullie heten dat praat(schrijft)wel zo makkelijk!(gewoon een stukje fatsoen en respect voor anderen kan je echt niet schaden,ik heb het dus alleen over voornamen!Groetjes,ANJA

ma, 26/07/2010 - 10:33
monet

Hallo Anja,

Wel ik had er niet zo over nagedacht eerlijk gezegd.
Voor mij is een goedgekozen nickname even goed als een voornaam. Het kan al iets zeggen over de voorkeuren van die persoon en als men deze forums geregeld eens leest komt men meer te weten over de personen achter de nickname. Mijn Nickname is Monet omdat ik hou van zijn schilderijen en kunst in het algemeen. En Monet was zoals bekend ook een tuinliefhebber. Mij maakt het niet veel uit. Maar om uw een plezier te doen zal ik het in het vervolg steeds proberen te doen.
Groetjes, John.

ma, 26/07/2010 - 10:58
Polplastron

Er is voor beide visies wat te zeggen. Ik heet ook gewoon Pol en op mijn werk ben ik de enige die af en toe nog wel eens een das (In't Vlaams: een plastron) draagt. Mijn collega's noemen mij dus nogal eens Polplastron. Ik draag die bijnaam als een sierraad en gebruik hem ook op verschillende forums.

Wel vind ik het soms jammer dat je op dit forum niet kan zien uit welke streek iemand komt of hoe die persoon echt heet. Op de meeste andere forums kan dat wel. Soms is het wel handig als je tips wil geven i.v.m. grondbewerking e.d.

Groetjes,

Pol(plastron)

ma, 26/07/2010 - 16:23
stekjes

Hallo Anja
Je hebt volkomen gelijk, ik dacht dat het gebruikelijk was op een forum een
nickname te gebruiken, heb er ook lang over nagedacht wat ik zou kunnen
kiezen.
Het is uiteindelijk stekjes geworden, ook omdat ik het niet na kan laten om
bij een tuincentrum een stekje mee te nemen. Ik heb er veel lol in om die
op te kweken. Ik weet wel dat het niet mag, maar soms kan ik het niet laten.
Zo heb ik al heel wat hortensia's opgekweekt.
Natuurlijk koop ik ook gewoon een heleboel planten daar.
Maar om nu mijn naam weer te wijzigen van stekjes in mijn eigen naam doe ik
nog maar niet.
Groetjes
Yvon

ma, 26/07/2010 - 18:46
Anoniem (anoniem geplaatst)

Yvon, :-) het is wel eerlijk dat je dat opbiecht van die stekjes, maar eigenlijk kan je het niet maken, wat als je betrapt wordt, met zo'n lullig stekje?

ma, 26/07/2010 - 23:21
stekjes

Wel Prik, we doen allemaal wel dingen die niet mogen, rij jij nooit te hard?
En wat doe je dan als je geflitst wordt?

ma, 26/07/2010 - 23:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

Joh, je had er niet op in hoeven te gaan hoor :) en bovendien heb ik geen auto.

di, 27/07/2010 - 00:23
Marion_N

Wat zegt een naam ? Het fatsoen en respect moet blijken uit de antwoorden, vragen en eventuele bedankjes die uitgesproken worden.

Groet,
Marion_N

di, 27/07/2010 - 19:04
anja176

leuk om zo veel reacties te krijgen,bedankt hiervoor,fijn als je mensen zo even aan het denken zet.
Enne Yvonne:wel dapper hoor,dat durf ik niet!hihi,misschien maar goed ook,als iedereen het doet staan er in de tuincentra,s alleeen nog maar geraamtes van plantjes,haha,wel heb ik als tic dat ik het in de tuincentra,s niet kan laten om van eetbare planten bessen of druiven te eten,hihi,ook zoiets,nou ja,zo heeft iedereen wel wat he,groetjes,anja

Onderwerp gesloten