Bonen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 08/10/2019 - 14:38
Poolster

Bonen

Kunnen droogbonen bevriezen ik laat n.l. wat speksnijbonen door groeien voor pootgoed en voor soep hoe kan ik dat het beste doen ?

Groetjes

Door gegroeide snijbonen
di, 08/10/2019 - 15:04
peterplant

Zo te zien zijn er al rijpe bruine peulen die je nu kunt oogsten en laten drogen. De plant zal bevriezen en nog niet rijpe bonen ook. Rijpe bonen kunnen wel wat vorst verdragen, maar als je er pootzaad van wilt oogsten zou ik die bonen vorstvrij bewaren.

di, 08/10/2019 - 19:37
Poolster

Bedankt , dan haal ik ze voor de vorst er af en droog ze . Ik snap niet waarom de foto er op kop op is komen te staan want bij het bladeren stond hij rechtop .

di, 08/10/2019 - 19:37
Poolster

Bedankt , dan haal ik ze voor de vorst er af en droog ze . Ik snap niet waarom de foto er op kop op is komen te staan want bij het bladeren stond hij rechtop .

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag