Welk fruit is gezond?

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 20/04/2016 - 23:20
SuadKruik

Welk fruit is gezond?

Ik ben erg benieuwd welk fruit nu het beste voor je is of waar de meeste vitaminen in zitten. Scheelt het ook echt als het biologisch is? Ik wilde wat voedingssupplementen bestelen op Healthy winkel, maar ik twijfel een beetje, dus ik dacht ik vraag het eerste even op dit forum. Ik heb sterk fruit nodig!!

do, 21/04/2016 - 00:35
RdB

Nee, biologisch fruit bevatten niet meer vitamines en evenveel suiker. Wat dat betreft kun je dus gewoon naar de super of beter naar de groenteboer. Bio-groente/fruit is meestal wel beter voor het milieu. En zo'n voedingssupplementen oplichter als healthy winkel bestelen lijkt mij persoonlijk een heel goed plan. Voedingssupplementen zijn volstrekt achterhaald en meestal eerder ongezond dan gezond. Maar ja, aan die wetenschap valt niet te verdienen. Lees ”Wat is nu gezond? Fabels en feiten over voeding”, door prof. dr. Martijn B. Katan; uitg. Bert Bakker, Amsterdam, 2008; ISBN 978 90 351 3133 0. Dan stop je met veel onzin, eet je min of meer redelijk van de oude schijf van vijf en sla je dat voedingsmiddelen gezanik in de krant etc. voortaan over.
Ruud
ps. reclame (hoewel eerder anti-reclame) maken is hier niet toegestaan. Ook niet voor een oplichter a la Healthy winkel, de kromme naam alleen al...

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag