Philodendron Xanadu

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 08/10/2021 - 12:02
Manda

Philodendron Xanadu

Ik heb onlangs vanwege geel blad mijn beide Xanadu verpot. Helaas bleek dit niet de oplossing ( potgrond  bleef door bevochtigingsmiddel apparaat te nat) 

inmiddels is de plant bijna gehalveerd qua blad bij een plant. Hij blijft nieuwe bladeren maken naar vergeling gaat harder. Ik heb nu 2x met neemue ingespoten tegen beestjes en schimmels. Het gaat iets minder hard naar nog steeds niet ik blad blijven wegknippen. 

weet iemand welke ziekte dit is. Er hangen sinds aanschaf bioline zakjes in tegen beetjes. Ze staan 4 meter uit hetvenecraam en 2,5 meter uit het raam op de noordkant. Dit kan niet direct zijn de aanleiding zijn. Er zitten overigens wat paddestoelen in en luchtwortels geeft hij ook. Dus op zich naar zijn zin lijkt me. 

wie o wie weet waar ik mee te maken heb zodat ik doelgericht aan de slag kan met mijn Xanadu!

Mijn dank is bij voorbaat groot!

vr, 08/10/2021 - 22:55
GreenConnection

Waarom naar middelen tegen beestjes grijpen, als je niet weet of het wel beestjes zijn? Zinloos en schadelijk. 

Philodendron "Xanadu' verliest voortdurend blad aan de onderzijde. Heel natuurlijk en zo vormt zich een faaiie stam. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag