Aangetaste ficus

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 08/10/2021 - 10:00
Tipione

Aangetaste ficus

Mijn ficusinfo-icon is aangetast. Sommige bladeren krijgen bruine strepen en aan de onderkant van sommige bladeren aan de basis van he blad zit een smuiig wit hoopje. Weet iemand wat dit is en wat ik kan doen om dit te verhelpen?

vr, 08/10/2021 - 11:36
GreenConnection

De bruine vlekjes en strepen zijn mechanische beschadigingen. Mogelijk door een kat? Het witte plekje is wolluis. Beide hebben niets met elkaar te maken.

vr, 08/10/2021 - 12:12
Tipione

Bedankt voor je reactie GreenConnection. Ik denk niet de de vlekken mechanische beschadigingen zijn. Er komen er elke dag bij en ik heb geen huisdieren

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag