Varen laat wit poeder vallen

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 09/06/2021 - 19:58
Amorfing

Varen laat wit poeder vallen

Mijn Davallia varen hangt op in de badkamer, en ik vond de laatste weken in de wasmanden onder de plant een wit/geel poeder. Ik heb de wasmanden weggehaald en er een trapladder gezet en ook daar lag een paar dagen later wit poeder op. Als ik de plant inspecteer zie ik niets, maar dan ook niets dat op wolluis of meeldauw lijkt. Ik heb me uren suf gezocht op het internet, en vind nergens iets dat in de buurt komt van wat mijn Davallia varen doet. Iemand een idee? 

do, 10/06/2021 - 09:19
GreenConnection

Waarschijnlijk sporen van de varen. Kijk aan de onderzijde van de volwassen bladeren naar sporenhoopjes. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag