Philodendron Red met vergeelde bladeren

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 13/06/2021 - 09:46
sylvie (anoniem geplaatst)

Philodendron Red met vergeelde bladeren

Hallo, 

Mijn Philodendron Red (Hydro) staat sinds 2 maanden bij mij thuis. Iedere 14 dagen geef ik hem 0,5 liter water, op aanraden van de plantenhandel waar ik hem kocht. Ik geef hem geen voeding. Ik denk niet dat de watermeter werkt, want hij heeft nog nooit 'een waterpeil' aangetoond

Hij groeide goed en maakte nieuwe bladeren aan. Hij staat op 4 meter van een zuidgericht raam (met glasgordijnen ervoor).

Nu vertoont hij sinds een week vergeelde bladeren. Bij de bladeren die vergeeld zijn, zie je ook op de stengel een patroon.

2 bladeren van de plant vertonen sinds 1 week vergeelde randen
Enkel de stengels met vergeelde bladeren vertonen een dergelijk relief
zo, 13/06/2021 - 11:17
GreenConnection

Ik zou eerst er voor zorgen dat de watermeter gaat doen, wat ie moet doen: aangeven hoevel water er in het reservoir aanwezig is Tik er eens tegen; vaak zitten nieuwe meters nog vast in de buis. 

do, 01/07/2021 - 11:46
GreenConnection

@sylvie: gelukt?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag