witte bolletjes

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 23/02/2021 - 14:00
groenjer

witte bolletjes

Hoi 

Ik heb vorig jaar een kamerplant gekocht op facebook marktplaats. Ik merk dat er witte bolletjes bij de wortels en in de potgrond zitten. Is het een ziekte / plaag?

mvg

wo, 24/02/2021 - 00:10
GreenConnection

Vaak wordt aan potgrond bepaalde gesteente toegevoegd, zals vermiculiet of perliet, om het mengsel vochthoudender te maken. Totaal onschuldig, maar vooral nuttig.

do, 25/02/2021 - 14:49
groenjer

Bedankt

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.