Ziekte of niet?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 31/05/2019 - 10:38
Sonaya

Ziekte of niet?

Hallo,

Gisteren heb ik haastig een hortensia gekocht en thuis zag ik een aantal lelijke bladeren, zie foto's. Is dit iets om zorgen over te maken/reden terug te brengen naar het tuincentrum?

Sonaya

vr, 31/05/2019 - 12:12
GreenConnection

Lijkt me verbranding door zon en wind. De plant is te snel vanuit de beschermde omgeving naar buiten gebracht. Niet schadelijk, maar niet fraai. 

vr, 31/05/2019 - 12:35
Sonaya

Dank je wel :)

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.