'Talpa' snoeien

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 13/07/2022 - 20:36
Peter237

'Talpa' snoeien

Hallo

Heb de woning net gekocht, en heb deze 'Talpa's' in de tuin. Ik wil deze gaan snoeien. Maar zo dat ze nog schaduw blijven geven. Zou iemand me aub kunnen uitleggen hoe ik ze het beste moet snoeien en met welk gereedschap?

Peter

do, 14/07/2022 - 00:40
peterplant

Je bedoelt neem ik aan de dakplatanen?

Die worden normaal gesproken in de wintermaanden gesnoeid. Midden in de zomer kun je de langste opgaande scheuten ook wegknippen, maar heb erg dat heel veel mensen allergisch zijn voor de haartjes die van het blad afkomen. Die kunnen echt op je keel slaan of jeuk veroorzaken. Als je in de zomer wilt knippen, doe dat dan direct na een regenbui als het blad nat is, dan heb je geen last van die haartjes.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag