Goudiep twee kleuren

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 21/05/2022 - 09:43
Willem Mastenbroek

Goudiep twee kleuren

goedendag forumleden 

Vorig jaar heb ik een goudiep gepland deze zit nu vol in het blad alleen is het onderste gedeelte keurig geel gekleurd en de bovenste drie meter is groen en kleurt niet bij is er misschien iemand die hier de oorzaak van weet ik zal nog wat afbeeldingen meesturen om het iets duidelijker te maken 

Mvg Willem 

za, 21/05/2022 - 13:00
GreenConnection

Bij goudiep komt het valer voor, dat de bonte soort terugloopt naar de oorspronkelijke groene soort. Je zult van tijd tot tijd de groenbladige takken er uit moeten snoeien. Doe je dat niet, dan neemt de groene vorm op den duur alles over en sterft het bonte deel af.

za, 21/05/2022 - 13:36
peterplant

Oplossing is de groene top er uit zagen, een stukje geel meenemen. Uit de wond komen een aantal nieuwe scheuten. Eventuele groene scheuten uitbreken. De gele scheuten weer gebruiken om een nieuwe top te kweken.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.