Bovenste bladeren tomatenplant hangt slap

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 21/05/2022 - 18:38
MJM60

Bovenste bladeren tomatenplant hangt slap

Mijn tomatenplant doet het goed, heeft geen luis, staat niet droog maar toch hangen de bovenste bladeren wat slap. Waardoor komt dit?

za, 21/05/2022 - 19:58
peterplant

Ik zie geen probleem. Soms verdampen planten sneller water dan dat ze aan kunnen voeren. De bladeren hangen dan slap terwijl er genoeg water aanwezig is. Ik denk dat ze morgenochtend weer normaal zijn.

zo, 22/05/2022 - 10:59
MJM60

Vanmorgen iets beter maar nog niet optimaal.

Ook heeft een tomatenplant een extra stek ontwikkeld waarin reeds bloemen zitten. Geeft dit geen belemmering voor de moederplant?

di, 24/05/2022 - 00:16
peterplant

Het ligt er aan wat voor een ras het is.

Sommige tomaten groeien indachtig, andere worden al 1 onvertakte stam opgekweekt.

di, 24/05/2022 - 11:50
MJM60

Ok ik kijk het gewoon aan.

Andere vraag. Mijn buurman, een Portugees, spit het tuinafval onder de grond alsmede verse kippenpoep en plant direct daar bovenop een ander gewas. Heb altijd gehoord dat dat eerst moet compesteren en kippenpoes is toch veel te scherp? Wat denk jij hiervan?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag