sering steunen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 02/06/2019 - 21:30
Lody

sering steunen

Hoi,

Ik heb 2 seringen in de tuin die allebei nu denk ik 3-4 jaar oud zijn en iets maar dan 2 meter hoog. Bovenin hebben ze best wat takken en bald en komen er ook af en toe bloemen maar destam is bei beide nog erg dus.

Hierdoor hangen ze allebei erg naar voeren. Ik heb er al een bamboe stom naast gezet maar die geeft niet genoeg steun om het naar voeren hellen tegen te gaan. Ik hoorde laatst ergens dat ik ern zo'n paal naat zou moeten zetten die ze dan tegenhoud dmv een rubber band.

Klopt dit, en zo ja waar/wat moet ik bij bv de praxis naar kijken/halen?

ma, 03/06/2019 - 18:57
WiPe

Dus die aan de bovenkant wat uit. Dan staat die vanzelf wat meer recht. Als je dara een stok gaat aanbinden, gaat die veel minder snel dikker en steviger worden. 

di, 04/06/2019 - 23:52
Lody

Wat voor stok moet ik gebruiken en hoever moet ik de top uitdunnen? Tot de boom vanzelf weer recht staat?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag