Welke boompje in voortuin jaren 30 woning

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 09/06/2019 - 21:27
Tips voor boomp... (anoniem geplaatst)

Welke boompje in voortuin jaren 30 woning

Wij gaan de voortuin bij onze jaren ‘30 woning in Rotterdam aanpassen. Er komt grenzend aan de stoep een brede langwerpige bloembak van Cortenstaal en bestrating erom heen met waaltjes in visgraat. Links en rechts hebben we al nieuwe hagen geplaatst samen met de buren. In de bloembak willen we een boompje plaatsen en hoge en lage beplanting. Welke boompjes raden jullie aan? Het boompje moet helpen de inkijk te beperken en niet al te hoog worden.

Alvast bedacht voor jullie reacties!

di, 11/06/2019 - 19:37
WiPe

Ik zou voor een roodbladige kers gaan, Prunusinfo-icon cerasifera 'Nigra' of Prunus cerasifera 'Pissardii'. Die worden niet te groot en dat is een soort die erg typerend is voor dat soort huizen.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag