brievenbuspaal en leidingen

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 09/08/2013 - 14:21
aoosterh

brievenbuspaal en leidingen

Beste mensen,

Ik heb gisteren op de plaats waar de brievenbus (van de vorige bewoners) stond een nieuwe brievenbus geplaatst. Dat is in de buurt van onze voordeur. Daartoe heb ik eerst een paal geplaatst. Ik ben daarbij voorzichtig te werk gegaan bij het graven van een gat. Op een gegeven moment merkte ik dat de ondergrond verhardde en ben ik sowieso niet dieper gegaan bij het plaatsen.

Ik vraag me nu af of het kan zijn dat ik tegen een leiding aan zat. Nogmaals: ik ben wel voorzichtig geweest, maar had achteraf misschien nog iets beter na moeten denken.

Voor de duidelijkheid: Het is niet zo dat er verder problemen zijn en dat gebleken is dat er een lek is of iets dergelijks. Ik heb ook niet geforceerd of zo.

Maar zou ik deze paal kunnen laten staan, of zou ik hem er beter toch weer uithalen? Of moet ik dit vervolgens zelfs laten controleren? Ik vraag het ook uit voorzorg en heb hier zelf te weinig kennis over om dit goed te kunnen beoordelen. Omdat een brievenbus in de tuin staat, dacht ik dat specialisten op het gebied van tuinen hier misschien ook verstand van hebben.

Kunnen jullie me helpen?

Dank alvast,

Albert

vr, 09/08/2013 - 14:25
GreenConnection

Tja....ook wij kunnen niet in jouw grond kijken.
Als je er zeker van wil zijn, graaf je de paal opnieuw uit.

vr, 09/08/2013 - 17:23
Anoniem (anoniem geplaatst)

Is er hélemaal geen ander plekje voor de paal?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag