Grasmatje weg voor grind

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 23/02/2019 - 18:54
Henk72

Grasmatje weg voor grind

Hallo,

wij hebben een kleine voortuin met een grasmatje van circa 4m2 tenminste....het was een grasmatje maar nu overwegend onkruid. Wij willen de voortuin gaan veranderen en het gras vervangen voor grind. Nu is mijn vraag kan ik de boel omspitten en er dan worteldoek overheen leggen en daarop het grind of moet ik alles echt verwijderen en afvoeren?Momenteel liggen er ( na een verbouwing ) een aantal flinke tegels op dus een deel zal binnenkort al wel weg zijn, wat het omspitten wellicht makkelijker maakt??

bvd voor de tips

zo, 24/02/2019 - 10:15
GreenConnection

Ik zou tijdens het spitten eventuele wortelstokken van onkruiden alvast verwijderen. Verder zie ik geen problemen. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.