Het perfecte buitenkleed voor in jouw tuin

Een kleed in de woonkamer neerleggen kent iedereen wel en is erg populair, maar de laatste tijd is het ook steeds normaler om gebruik te maken van Buitenkleden voor in de tuin of voor op je balkon. Een buitenkleed brengt sfeer en een huiselijk gevoel in een tuin en ziet er natuurlijk ook gewoon erg leuk uit. Net als in een woonkamer is het erg leuk om bij de bank een mooi kleed neer te leggen. In deze tekst gaan wij het hebben over buitenkleden en hoe jij de perfecte buitenkleden vindt voor in jouw tuin. Op die manier kun jij jouw tuin ook omtoveren tot een gezellige en mooie ruimte voor in de zomer.


Verschillende soorten vormen

Eén van de eerste dingen die jij je zult moeten bedenken bij het zoeken van een buitenkleed, is het model waar je voor gaat. Net als vloerkleden voor in huis, kunnen buitenkleden ook in verschillende vormen komen. Vierkant, rechthoekig, rond of een bijzondere abstracte vorm: de keuze is erg groot. Het is daarom slim om van tevoren na te denken over wat je gaat doen met de rest van je tuin. Gebruik je bij andere decoratie gebruik van bijzondere vormen? Dan is een kleed in een gekke vorm misschien wel erg leuk. Een rechthoekig kleed past weer perfect in een hoek en een rond kleed is leuk voor een speels effect.


Verschillende soorten materialen

Buitenkleden zijn ook te krijgen in verschillende materialen. Er zijn hoogpolige en laagpolige kleden, net als vloerkleden voor in huis. Buitenkleden worden vaak toch laagpolig gekocht, omdat deze makkelijk te reinigen zijn en omdat deze minder snel vies worden. In een hoogpolig kleed gaat er sneller viezigheid in zitten, dat er vervolgens niet meer uit te krijgen is. De meeste kleden voor in de tuin zijn gemaakt van een soort plastic, zodat deze makkelijk te reinigen zijn. Toch zijn er ook nog kleden te krijgen van jute of van een geweven materiaal. Echter, deze worden sneller vies en zijn minder makkelijk schoon te maken.


Kleuren en prints

De kleuren en de prints van buitenkleden zijn net zo uiteenlopend als bij kleden voor in huis. Mensen durven bij een kleed voor in de tuin vaak sneller te kiezen voor een kleed dat wat meer in het oog springt. Fellere kleuren of bijzondere prints zul je hier sneller tegenkomen en worden meer gewaardeerd. Juist omdat een tuin er vaak wat simpeler en rustiger uitziet, is een kleed met een vrolijke kleur of print erg leuk om te hebben.

Auteur: 
webmaster
Categorie: 
Sfeer buiten huis
omhoog
0 waarderingen.
Ik vind dit een goed bericht

Reactie toevoegen

E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag