Namaakrots

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 08/06/2004 - 13:42
DEST

Namaakrots

Wie weet hoe je een namaakrots kan maken ? Ik zou graag een waterval maken.

wo, 09/06/2004 - 22:20
Anoniem (anoniem geplaatst)

Een rots vormt men door een kippengaas in het gewenste vorm te geven. Deze gaat men dan bestrijken met gips, plaaster of beton. Dat oppervlak geef je dan de gewenste ruuwheid en groeven. Later kan je het met verf de gewenste look geven.
Zit je met een grote rots dan moet je eerst een houten frame maken waarover je de kippengaas moet doen. Verder tewerkgaan zoals hiervoor beschreven.
Wat je ook kan doen is een rots maken met achteraan een deurtje. Dan heb je metten een bergplaats voor de pomt. Je kan er ook een stopcontact in plaatsen voor bv verlichting, heggeschaar of grasmaaier.
Marcus

wo, 09/06/2004 - 22:35
Anoniem (anoniem geplaatst)

in een engels tuinprogramma deden ze het zo: een put in de tuin maken van de gewenste grote, deze bekleden met een plastiek vel, dan beton aanbrengen in een dikte van ongeveer 20 cm ; in het midden een holle vorm behouden om de rots niet te zwaar te maken, de plastiek niet mooi gladstrijken om groeven te simmuleren, laten drogen, en dan omdraaien plastik verwijderen, als je het goed doet niet van echt te onderscheiden, je moet alleen experimenteren met het beton om een juiste kleurtint te krijgen;

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag