Ontwerp voor een tuin, uitbesteden of zelf doen?

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 17/12/2014 - 13:25
BarneyD

Ontwerp voor een tuin, uitbesteden of zelf doen?

Goedemorgen allemaal,

Sinds enige tijd ben ik bezig in de tuin, het was echt een puinhoop en ben van de zomer druk bezig geweest met het gestorte beton verwijderen uit de tuin. Inmiddels is al het puin afgevoerd en ben ik druk bezig met het nadenken over een nieuw tuinontwerp.

In eerste instantie wilde ik dit werk altijd zelf gaan doen maar het valt me heel erg tegen om verder te komen in het ontwerp. Soms doe ik inspiratie op en als ik dan naar mijn ontwerp kijk lijkt het vrij veel op de tuin die ik heb gezien.

Liever heb ik echt iets unieks en meer mijn eigen invloed er op, misschien mis ik toch wat creativiteit. Ik ben dus benieuwd naar jullie mening.

Wat zouden jullie doen? Het uitbesteden of toch in eigen huis houden, misschien is het leuk om eens met iemand die het leuk vind om de tafel te gaan? Of heeft iemand wellicht ervaringen met een goedkope en creatieve persoon?

Suggesties zijn welkom!

wo, 17/12/2014 - 17:51
de haan

Je kan naar een tuinarchitect gaan en een tekening laten maken.
Dan kan je kijken of je het geheel of gedeeltelijk zelf doet.

wo, 17/12/2014 - 21:22
Gert Bijvank

Zelf een opzet maken en de Tuinadviesdagen in Appeltern bezoeken?
......U kunt zich inschrijven voor een gratis schetsadvies, u krijgt
tekst en uitleg bij aanlegzaken.......

Misschien een goede steun in de rug?

zo, 21/12/2014 - 00:09
plantadvies

Alleen een schets laten maken kom je ook al een eind. Het gaat vaak om het idee. Wel zou ik dan de maten doorgeven en vragen wat het kost. Een schets door een hovenier scheelt geld, dan een ontwerpbureau in te schakelen.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag