tuinafsluiting

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 02/06/2004 - 22:37
Anoniem (anoniem geplaatst)

tuinafsluiting

mijn tuinafsluiting is 1.80m hoog
Ik ben nogal gesteld op mijn privé en zou willen de draad bekleden
zodat doorkijken niet meer mogelijk is
type draad pantanet familie 10/5

do, 03/06/2004 - 11:20
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik begrijp hieruit dat uw tuinafsluiting bestaat uit palen met draadgaas er tegenaan gespannen. Ideaal! Je kunt er van alles mee doen. Laten begroeien met klimrozen, clematisinfo-icon, lathyrusinfo-icon, campsisinfo-icon, klimhortensia, klimop, duitse pijp, hop, druivenranken, bramen etc. etc. Een en ander hangt af van de plaats waar deze afscheiding staat, nl. zon of schaduw, op het zuiden, westen of juist op de koude noorden/oostenwind. Voor het weet heb je een groene of juist bloeiende muur staan! Raadpleeg eens wat tuinboeken uit de bibliotheek! Daar doe je leuke ideeën op en het bespaart je vaak teleurstellingen wegens onwetendheid!
Maak er wat leuks van!

do, 03/06/2004 - 16:08
Anoniem (anoniem geplaatst)

als het snel moet gaan en niet te veel plaats mag innemen is klimop ideaal je kan er ook nog clematissen en zo tussen verwerken ,als je een uitsluitende groene muur saai vind, moet wel gesnoeid worden langs beide kanten

ma, 14/06/2004 - 18:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wanneer het snel dicht moet zijn kun je ook kiezen om er bv een rol riet langs te zetten waarvoor ook de beplanting komt als eerder beschreven.

Johan https://tinyurl.com/y2tmxma4

Onderwerp gesloten