voortuin(tje) anders

8 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 29/08/2010 - 16:49
WGevers

voortuin(tje) anders

Ook ik heb een voorbeeld van een anders dan andere voortuin .
Het is maar een smalle strook voor een dijkhuisje . In het voorjaar staat het helemaal vol met mini narcisjes en ander laag spul . In de zomer is het een fuchsiainfo-icon-feestje . De rood/paarse zijn winterhard maar de laatste 2 winters wel steeds tot aan de grond toe bevroren . De lichtroze staan in groengeverfde cementkuipen , nu vastgebonden aan het hek . In de winter staan ze vorstvrij , helaas ben ik genoodzaakt ze wel steeds terug te snoeien omdat ze anders niet meer door de deuropening passen .
Maar OK , het verkeer moet er ook nog langs kunnen natuurlijk ...
En ja ik weet dat ik dat gras nog weg moet trekken op de voorgrond , maar dat is een hondenbaan en doe ik altijd in etappes ... doodsproeien is me te makkelijk ...

voortuin(tje) anders
zo, 29/08/2010 - 18:45
Anoniem (anoniem geplaatst)

Heerlijk plekje!

zo, 29/08/2010 - 20:29
pia zz

wat een romantisch plekje om te wonen.....

ma, 30/08/2010 - 15:31
WGevers

Bedankt voor de positieve reacties !
Dan ook nog maar een plaatje van de achterkant en dat is dan tevens een tip ! Heb de best wel hoge en oorspronkelijk saaie achterkant van het huis opgeleukt met planken waar de zomerbloeiers het best naar hun zin hebben !

voortuin(tje) anders
ma, 30/08/2010 - 16:06
WGevers

En nog een close-up voor de liefhebbers ...

voortuin(tje) anders
di, 14/09/2010 - 22:32
Anoniem (anoniem geplaatst)

Een paradijsje!

Met zo'n sfeertje kun je prima wedijveren met menig exotentuin.

di, 14/09/2010 - 22:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

TOP!Wat mooi je bent elke dag op vakantie lijkt het wel!

di, 14/09/2010 - 23:50
WGevers

Hééé bedankt voor de leuke reacties !
Het zal je hobby maar zijn haha ! Het geeft inderdaad best wel een exotisch vakantiesfeertje en dat is maar goed ook , want door de tuin en een lieve Siamees die niet alleen kan zijn komt het er niet vaak van om eens echt met vakantie te gaan ... Dus mochten er mensen zijn die dit lezen en van verwende Siamezen houden én het bewateren van veel planten , dan houd ik mij aanbevolen haha !
Ik voeg er ook nog een foto bij van de andere kant van de achtertuin , in het voorjaar kunnen er nooit genoeg bloemen zijn naar mijn idee en vul ik allerlei plekjes op met bossen fluitekruid of boterbloemen in potten en zinken emmers . En dat is dan weer een tip !
Groetjes van Winny .

voortuin(tje) anders
Onderwerp gesloten