Aloe vera uitlopers

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 04/05/2018 - 16:47
Leeftijdaloevera (anoniem geplaatst)

Aloe vera uitlopers

Hallo,

Ik heb nu ongeveer 3 weken een aloe vera gekocht bij de albert heijn. Ik heb hem in een grotere pot gezet. Nu wil ik graag gaan vermeerderen door middel van uitlopers. Deze heeft mijn aloe niet en ik kan begrijpen dat het een tijd kan duren voordat deze tevoorschijn komen. Nu is mijn vraag wanneer kan ik de jonge uitlopers ongeveer gaan verwachten? Na veel gezoek op internet heb ik nog geen duidelijk antwoord kunnen vinden. De ene zegt dat de plant een bepaalde grootte moet hebben en de andere zegt dat dit alleen gebeurd wanneer de pot te klein word.

Alvast bedankt

vr, 04/05/2018 - 19:50
GreenConnection

Aloe vera maakt niet zoveel uitlopers. De plant heeft wel een zekere leeftijd nodig. Ik kan niet aangeven, hoeveel jaar.

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag