rozenbotteltakken krijgen wortels

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 19/12/2022 - 15:44
Margriet Brouwer

rozenbotteltakken krijgen wortels

Beste allemaal,

Ik heb hier van die mooie decoratieve minirozenbottel takken op een vaas staan. Nou komen er allemaal wortels aan.

Mijn vraag, heeft er iemand enig idee of deze takken straks gewoon in de tuin geplant kunnen worden? Of gaat dat niks worden?

ma, 19/12/2022 - 17:28
GreenConnection

Dat kan heel goed, maar de takken met hun tere wortels kunnen nu niet naar buiten. Hou de takken op een koele plaats in leven tot het voorjaar. Je zult ze dan zeker kort moeten snoeien.

ma, 19/12/2022 - 17:58
Margriet Brouwer

Super dankjewel!! Ik was ook nog niet van plan ze eruit te gooien, maar ik vroeg me wel af...tis waarschijnlijk een soort van roosje...zal het geen geënt roosje zijn en dat wanneer ik deze takken poot, er nooit meer een bloem of botteltje aankomt?

ma, 19/12/2022 - 19:14
GreenConnection

Waarschijnlijk Rosainfo-icon nitida of een selectie hiervan. Het enten heeft niets met de bloeibaarheid te maken, maar meestal met de groeikracht. Eenmaal aan de groei kunnen er zeker bloemen en bottels aankomen. 

ma, 19/12/2022 - 19:59
Margriet Brouwer

Dankjewel voor de info!!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.