bonsai site

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 11/03/2008 - 14:00
christiaan

bonsai site

ik heb mij reeds 2 keer aan gemeld bij bonsaiforum.nl nu zit ik nog steeds te wachten op de moderator die mij een mailtje zou sturen zodat ik op de site kan komen maar tot op heden heb ik nog steeds niets ontvangen zou u mij kunnen vertellen waarom dat dat zo lang duurt mischien heeft u niets aan deze vraag maa ik heb op uw site ook al eens deze site horen noemen mischien kunt u mij vertellen hoe ik daar op kan komen

wo, 30/01/2008 - 23:01
pete

Ik zit reeds 3 maanden te wachten...
Denk dat dit forum niet meer beheerd word en er geen nieuwe leden meer op kunnen.

do, 31/01/2008 - 02:35
Onetreehill

Hallo mensen,
Was zelf geregistreerd op https://tinyurl.com/yyztqsjw en heb nooit problemen gehad op dat forum. Eind december kon ik al niet meer inloggen met mijn nickname en wachtwoord en tot op heden nog niet. Eerder waren er al klachten dat foto's verdwenen waren en vorige topics en reacties weg waren. Ik denk dat de beheerder van de site de stekker er uit heeft getrokken omdat al geruime tijd het niet meer zo ging als de bedoeling was. De laatste 3 maanden veel gezeik op het forum gelezen wat niet meer met bonsai te maken had, dus denk dat dat o.a. een van de oorzaken is dat het niet meer bestaat. Heel jammer, was wel heel informatief maar ging m.i. helaas de verkeerde kant op. Maar misschien komt het ooit terug.

di, 11/03/2008 - 14:00
athene

Misschien is het een idee om je te registreren bij de website van de NBV (Nederlandse Bonsai Vereniging). De bijbehorende forum is (nog) niet zo actief, maar dat kan veranderen.
https://tinyurl.com/y29tno2o

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag