bericht voor Pieter

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 22/02/2004 - 16:22
Anoniem (anoniem geplaatst)

bericht voor Pieter

beste Pieter,

Wij hebben vorig jaar veel contact gehad heb je veel foto's gestuurd waarop jij de naam kon doorgeven, inmiddels ben ik nu dan ook voorzien van vele namen van planten, echter er onbreken nog vele namen, ik hoop de je mij dan ook vanaf het bloeiende voorjaar weer wilt voorzien van namen.

Nu heb ik een probleem met 3 cactussen die in ruste in de kas overwinteren: in vrij korte tijd zie ik aan het oppervlak van de palnten gele/bruine vlekken ontstaan, weet jij hoe dit ontstaat en vooral ook hoe ik hier mee om moet gaan bv. planten wegzetten etc.?

Alvast dank voor de reactie!

Theo

ma, 23/02/2004 - 19:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo,
Ken je de namen van de soorten die die plekken vertonen? Misschien is het te koud voor die soort? Ik zou die planten naar binnen brengen.
En als je terug foto's hebt, kan je ze mij altijd sturen, ofwel zet je ze hier op het forum. Misschien dat anderen een andere mening hebben over de naam dan ik.
Groetjes,
Pieter

di, 24/02/2004 - 21:23
Anoniem (anoniem geplaatst)

Pieter,

Ik zal je raad opvolgen, weet nl. niet welke familie/soort de planten hebben, ik hoop dat de plekken dan weer verminderen of iets anders.... ik hoop dat ik ze kan behouden!
Theo

Onderwerp gesloten