Graag hulp bij deze opuntia microdasys!

1 bericht / 0 nieuw
#1 vr, 18/09/2020 - 14:17
Karin (anoniem geplaatst)

Graag hulp bij deze opuntia microdasys!

Hallo beste mensen,

mijn opuntia 'Mickey' is al een paar maanden deels verschrompeld en blijft hangen. Ik ondersteun m nu met een stokje. 6-8 wk geleden heb ik een paar schijven verwijderd (en geprobeerd te stellen, lukt niet echt helaas), in een andere pot gezet en ik geef m iets meer water dan voorheen. Maar nog steeds verschrompeld.. de cactus staat op een vensterbank op het zuiden. Volgens mij is de kleur nog wel goed. 
Heeft iemand misschien een advies hoe ik Mickey weer een beetje fier overeind krijg?

Groet, Karin

Opuntia
Opuntia
Zo erg helt ie dus

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.