Welke zaailing is dit?

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 do, 17/09/2020 - 20:40
Sweettree

Welke zaailing is dit?

In mijn tuin groeien opeens heel veel van deze zaailingen. Geen idee waar ze vandaan komen of wat het worden gaat. Herkent iemand deze? Het blad is aan boven- en onderkant ruw behaard en nu ongeveer 10 cm groot.

Welke zaailing is dit?
zo, 27/09/2020 - 13:28
Sweettree

Mystery solved:

Het is gewoon Rudbeckiainfo-icon! De moord kwam uit toen ik zo'n 'zaailing" wou uitsteken en er een naburige Rudbeckia aan vast zat met een wortel uitloper. Weer wat geleerd... (Het blad van de jonge planten is veel groter en ronder dan dat van de volwassen naburige Rucbeckia's vandaar dat ik het niet herkende.) 

Rudbeckia met worteluitloper
Het bewijs
zo, 27/09/2020 - 13:46
GreenConnection

Dank voor het melden!

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hier invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag