groei haworthia

5 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 ma, 29/01/2007 - 20:02
Larreke

groei haworthia

Hallo hallo

Op 22 januari stuurde ik jullie een vraag over de haworthia. Ik heb alles netjes gedaan zoals me gezegd werd. Eerst een week laten drogen en vandaag in cactuspotgrond gezet.
Nu is mijn volgende vraag, wanneer komen er worteltjes aan de plant, is dat een kwestie van weken, maanden...? en de groei hoe zit het daarmee? Groeien ze snel of zijn het eerder trage groeiers?

Zijn wel een hele boel vragen, maar vind het zo schattig dat mini haworthiatje... (nu 1cm hoog) Ben er helemaal door betoverd!

Groetekes Larreke

ma, 29/01/2007 - 21:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Haworthia's zijn langzame groeiers. Die wortels komen wel; als je nieuwe groei ontdekt, zijn de wortels ook aan het groeien.
Succes!

ma, 29/01/2007 - 21:28
Larreke

Dank je wel voor de uitleg! Niet te schatten wat jij allemaal weet over planten... Onbetaalbaar!
Groetjes Larreke

ma, 29/01/2007 - 23:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ach......weet echt niet alles, maar de kunst is het te leren hoe een plant in elkaar zit en wat z'n behoefte is. Dan ben je al heel ver. Verder gaat het vanzelf, door belangstelling, veel lezen en observeren. En toevallig vind ik Haworthia ook een leuk plantje!
Groet, en dank voor je vriendelijke woorden!
Henk

za, 24/02/2007 - 18:34
Alberto

Haworthia zijn effectief geen snelle groeiers, maar geen zorgen hoor reeds als jong plantje bloeien die dingen al. Ik heb zo ongeveer 180 verschillende meoder-planten dewelke ik hou voor de vermenigvuldiging. Indien er mensen onde de forum leden zijn welke interesse zouden hebben in jonge plantjes dan laat je het maar weten via privaat email. Dan laat ik ter gelegener tijd de lijst geworden met de prijzen van de plantjes. Voor het ogenblik heb ik een ganse lijst met zaden, waaronder een ganse reeks met succulenten endemisch van de Kanarische eilanden. Ik ben daar namelijk officieel botanist voor rekening van het lokale gouvernement. Zodoende heb ik ieder jaar wel wat speciale zaden uit deze gebieden, zaden die je niet makkelijk vind in de handel of alleen tegen ongelooflijke prijzen.
Ik verkoop deze zaden om de reizen van mensen te helpen bekostigen die mij komen vervoegen gedurende de maanden april, mei of oktober.
Indien interesse in een veertiendaagse, tegen aanneembare prijs, verlof op Tenerife? Contacteer me dan snel om verdere uitleg, er zijn maar weinig plaatsen beschikbaar daar ik geen bus achter me kan aanslepen in de bergen! Het moet gezellig blijven en ook doenlijk. Kontacteer me maar gerust het zij per email : tenerifesucculentsathotmail [dot] com of via Skype-telefoon : alberttenerife, of de gewone telefoon 00.32.474.35.84.55
Vriendelijke groeten,
Albert
https://tinyurl.com/y2do552u

groei haworthia
Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag