Vraag voor Greenconnection (of anderen)

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 04/07/2006 - 22:56
yellow

Vraag voor Greenconnection (of anderen)

Gegroet beste mensen,ik bezit zo'n 10 verschillende Sempervivuminfo-icon(s)(cultivars) en ik zou mijn verzameling willen uitbreiden.Via Google heb ik een cultivar ontdekt die mij direct aansprak,De naam die er bij stond was "Lilac time"(zie foto).Als er mensen zijn die weten hoe in aan deze Sempervivum kan geraken,mogen me altijd iets laten weten....Andere soorten die op deze Sempervivum lijken, zijn ook welkom natuurlijk,alsook andere,bijzondere kleurvarianten....Vanzelfsprekend ben ik bereid om een schappelijke prijs te betalen :-)Ik heb trouwens enkele honderden uitlopers die ik graag wil ruilen:-)

groetjes,

Marc (inderdaad ik ben Yellowman,maar heb een nieuwe naam moeten opgeven:-) *Willy,zoals elk jaar heb je weer een prachtige verzameling Parodia's en andere cactussen die een oogverblindende schoonheid uitstralen! ook groetjes aan Pieter!

Vraag voor Greenconnection (of anderen)
wo, 05/07/2006 - 00:19
Anoniem (anoniem geplaatst)

bedankt voor het compliment :-)

laat maar eens weten of je deze soort op de kop kan tikken ..

tot overmaat van toeval heb ik ondertussen ook een ganse reeks sempervivums gekregen van bevriende liefhebbers. Mijn bedoeling is de opbouw van een rotstuin achter in mijn tuin. Hopelijk zijn al die semps winterhard !

mvg
Willy
BTW .. de forumactiviteit schijnt zich verlegd te hebben naar tuinadvies.be

wo, 05/07/2006 - 01:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

Heel fraai soortje, Yellow! Helaas heb ik geen Sempervivuminfo-icon meer in m'n tuin, door plaatsgebrek. Jaren geleden hadden we er zo'n 500 verschillende. Maar het is veel werk ze optimaal te houden en te documenteren. Ook raakten ze na een paar jaar flink doorelkaar, dus ermee gestopt; helaas.

do, 13/07/2006 - 13:56
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ah hallo Mark, goed je hier terug te zien na meer dan een jaar denk ik...

Onderwerp gesloten