clematis met weinig bloem

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 20/07/2005 - 00:39
Anoniem (anoniem geplaatst)

clematis met weinig bloem

ik heb een clematisinfo-icon met kleine paarse kelkjes, ik weet alleen niet de naam. Vorig jaar mei gekocht en nu precies vier bloempjes. Heb hem wel gesnoeit dit jaar. En bemest, staat wel tegen een muur. Maar krijgt wel regelmatig water extra. Wel vol in blad. Wat kan ik eraan doen om hem beter te laten bloeien. Heb wel erg last van slakken.

do, 21/07/2005 - 23:34
Anoniem (anoniem geplaatst)

Als het goed is dan is deze Clematisinfo-icon in het voorjaar uit de grond opgekomen . Ik vermoed dat je er een hebt die afsterft in de winter . Zegt Blue Boy of Purple Rain je iets ? Als je toen de nieuwe bladstelen te voorschijn kwamen deze gesnoeid hebt ja dan heb je het verkeerd gedaan. Je hebt dan de bloei weggesnoeid . Geef de plant maar mest 15 cm. van de stelen . Strooi blauwe slakkenkorrels voor de slakken en ik verwacht dat je nog wel wat bloei krijgt onder de bloemen zitten waarschijnlijk al weer twee knopjes .Knip de oude bloem er dan maar uit. Als je weer Clematissen koopt schrijf dan direct de namen in een map op de computer als je dan weer planten gaat kopen kun je zo het lijstje meenemen

za, 23/07/2005 - 17:47
Anoniem (anoniem geplaatst)

klopt hij sterft af in de winter en ik heb hem toen die al blad kreeg gesnoeit, de namen zeggen me niks. Maar het bloemetje lijkt een beetje op die van akkerlei. In iedere geval al hartelijk dank.

do, 11/08/2005 - 12:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

beetje laat, maar volgens mij is het de clematisinfo-icon alpina, met hangende kelkjes. hoeft niet gesnoeid.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag