Geel blad palm Jubaea Chilensis voorkomen

2 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 21/04/2019 - 18:04
bert.anita

Geel blad palm Jubaea Chilensis voorkomen

Ik heb net een prachtig exemplaar van de palm Jubaea Chilensis gekocht.

Nu is mijn ervaring in het verleden dat een Jubaea nog wel eens geel gekleurd blad wil krijgen (tekort aan Magnesium?). Dit is een probleem dat ik vaker over deze palmsoort hoor.

Mijn kuipplanten krijgen in het groeiseizoen 2x een dosis Pokon Mediterrane voeding, het geen extra Magnesium en ijzer bevat (zie details hieronder).

Wie heeft er tips om de geel verkleurde bladeren van een Jubaea te voorkomen ?

*********************************
Pokon Mediterrane planten Voeding bestaat uit korrels met een NPK basis (6-8-10). Naast Stikstof (N), Fosfor (P) en Kalium (K) bevat deze voeding ook Magnesium (2 MgO) en IJzer (1 Fe). Daaraan zijn nog extra humuszuren, sporenelementen en plantextracten aan toegevoegd. Door deze extra toegevoegde bestandsdelen kan de plant de voeding beter opnemen. Zo krijg je een nog beter resultaat. De voeding werkt tot 120 dagen.

do, 02/05/2019 - 14:45
bert.anita

Is er iemand die een antwoord heeft op mijn vraag ?

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.
Stel een tuinvraag