Onderwerp verwijderd?

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 01/09/2006 - 03:38
Anoniem (anoniem geplaatst)

Onderwerp verwijderd?

Ik las op mijn werk een behoorlijk uit de hand lopende discussie en ik vermoed dat het hele onderwerp verwijderd is door het forumbeheer, maar ik weet het niet zeker, kan het niet meer vinden.

Maar het ging over een nieuwe palmsoort die winterhard zou zijn, maar ik heb op dat moment niet alles kunnen lezen en toen ik er thuis aan toe kwam was het verwijderd, maar diegene had de naam niet goed gespeld waardoor er een ketting van reactie was ontstaan van de een op de ander en daardoor de sfeer behoorlijk was beinvloed, en er dreigementen en veel slechts heen en weer ging, voor zover had ik het globaal doorgelezen.

Nu uiteindelijk mijn vraag om welke soort ging het dan, want nu weet ik nog niets en ik ben erg nieuwsgierig naar dat soort berichten.
Die discussie interesseerd mij niet zo, maar wel om welke palmsoort het precies ging.

Als iemand het nog weet houd ik me aanbevolen.

Vr. gr. Edward

vr, 01/09/2006 - 09:45
Anoniem (anoniem geplaatst)

chamalopsrus chinensis

vr, 01/09/2006 - 11:17
Anoniem (anoniem geplaatst)

het was denk ik een flauw grapje, ik vind in elk geval niks over een pas ontdekte palmsoort die tot -13 zou gaan, het mag nog misspeld zijn dan nog vind google het wel, maar nu vind hij niks

vr, 01/09/2006 - 13:15
Anoniem (anoniem geplaatst)

Klopt, en daarom terecht dat het verwijderd is.

vr, 01/09/2006 - 14:07
Anoniem (anoniem geplaatst)

Klopt misspeld vind google vaak ook een alternatieve naam die dan ook klopt.
Maar op de reactie van 'greenconnection' kwam me toch een hoop kabaal dat hij wilde dat het juist omschreven werd, velen vonden dat te ver gaan en van het een volgde het ander.

Sorry maar je mag toch gewoon vragen of iets goed ingetikt kan worden, vermeld dan niets, hier hebben we alleen iets aan juiste namen.

Deze naam klopt niet in ieder geval, dit is inderdaad onzin.

Bedankt, Edward

vr, 01/09/2006 - 14:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

't Was gewoon een flauwe grap denk ik. Dat werd eigenlijk al duidelijk door de opgewonden sfeer waarin het gebracht werd. En de figuur heeft ook niets meer van zich laten horen.

Onderwerp gesloten