palmen info

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 vr, 28/01/2005 - 17:55
Anoniem (anoniem geplaatst)

palmen info

Hallo mensen
Ik heb een vraag aan jullie, in de loop de tijd heb ik mijn palmen colectie aardig weten te vergroten,echter stuit ik telkens op het zelfde vervelende probleem, ik kan niets met engelse teksten.
Al vroeg in mijn jeugd hield ik school voor gezien en daar heb ik nu de gevolgen van dat ik de engelse taal niet kan lezen.
Is er iemand die me kan vertellen of er een boek in het nederlands of duits bestaat waar alle palmen in beschreven staan met ook de kweek tips per palm of soort.

Arjan

vr, 28/01/2005 - 18:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo arjantendam, ik denk in ieder geval niet in het nederlands, ben ook al lang op zoek naar een nederlands boek en nog steeds niet tegen gekomen, dus als iemand iets weet, gooi het in de groep, Groeten Jerry

vr, 28/01/2005 - 18:52
Anoniem (anoniem geplaatst)

Bij deze doe ik een oproep, aan al die mensen die graag een goed boek willen schrijfen en daar ook nog wat aan willen verdienen.

NEDERLAND IS OP ZOEK NAAR EEN PALMEN BOEK van a tot z
(wel is het nederland's aub)

Arjan

vr, 28/01/2005 - 22:26
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo alle mensen die naar een nederlands palmenboek uit kijken, dit is onze kans, doe een oproep aan sam op forum algemeen tuinieren bloemen en planten pagina 3 > waar ligt u intersse?

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag