Verpakking weg of niet?

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 03/03/2013 - 14:47
edwardkarin

Verpakking weg of niet?

Er staan temperaturen op het programma vanaf morgen tot 15 a 17 graden voor dinsdag en woensdag en verder in de week tot het weekend zeker dagelijks tot 15 graden, is het slim om de verpakkingen te verwijderen, ook van de bananen, heeft iemand dit al gedaan of gaat dit ook doen nu?

Het is altijd een moeilijke periode komt er nog flinke vorst of niet? Het lijkt er nu op dat de winter voorbij is, maar ik lees ook dat er tekenen zijn op de kaarten dat het na het komend weekend weer kouder gaat worden, dan kan alle verpakking er weer overheen?

Pfff....

zo, 03/03/2013 - 15:18
D_SDennis

Tsja, de voorspellingen zijn op langere termijn niet heel goed. Het wordt flink kouder, maar hoeveel? Daarom laat ik de basjoos en ander gevoelig spul gewoon lekker ingepakt. De verwarming staat natuurlijk wel uit. AL het overige spul staat al lang buiten en is uitgepakt. DIe paar graden nachtvorst duurt dezer dagen niet meer zo lang dus is geen probleem voor oleander en palmen etc. Ik laat de dakjes nog even staan deze maand, maar noppenfolie is bij mij alang weg. Maar staat natuurlijk wel paraat indien nodig!

zo, 03/03/2013 - 19:17
edwardkarin

Ik heb de weerkaarten gezien, valt wel mee het verschilt mij teveel per weermodel, ik denk dat het wel mee gaat vallen, en dat we na deze week lagere temps krijgen tja logisch natuurlijk.
De dagen worden alleen maar langer.

Ik ga wat kuipplanten buiten zetten, en de musa's laat ik ingepakt, de rest is er al af.

do, 07/03/2013 - 11:25
Frankko123

Ik ben zo dom geweest om alles uit te pakken en ook alle boomschors van de bodem af te halen. Nu staat er voor volgende week alweer -9 op het programma terwijl ik gisteren met 18gr. achterthuis in de zon heb gezeten.

Ik ga in ieder geval kniphofiainfo-icon's, lucifers en chamearops weer afdekken want we gaan minstens een volle winterweek tegemoet. Gadver!

vr, 08/03/2013 - 11:32
kraikkonen

Same here. Ik ben ook weer te voorbarig geweest als gevolg van een diep
verlangen naar die langverwachte lente. Zojuist alles weer naar binnen gezet.

Begin de laatste jaren zo langzamerhand toch een beetje moe te worden van
deze hobby. Heb ook een tropisch aquarium die altijd op 25 graden staat, das
meer mijn straatje.

zo, 10/03/2013 - 14:02
edwardkarin

Ik heb over 2 palmen een Phoenix can. en een butia cap. maar 2 van die grote puinzakken heen getrokken en daaronder kan het lampje nog aan ik kan ook de kokers van bubbelfolie weer eroverheen trekken maar had de bladeren alweer los gemaakt want vorige week was het vertrouwen in het voorjaar.
De musa stammen staan nog ingepakt.
Alle verlichting verwarming kan weer worden aangezet.

Zag dat het woensdag alweer boven het vriespunt zou komen +3 graden en verder dan nog nachten met -3 a -4 graden, voor het weekend zou het minder koud worden.

Onderwerp gesloten