Boek phalaenopsis

6 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 za, 20/02/2010 - 20:57
kikkertje

Boek phalaenopsis

Hoi orchideeën liefhebbers,
Ik heb al vijf boeken over orchideeën maar kan er altijd wel eentje bij :-)
Op internet een boek gevonden over:Phalaenopsis de lievelingsorchidee en is verschenen in maart 2009,Natuurlijk geen duidelijke uitleg over de inhoud!Heeft iemand van jullie die boek al in huis gehaald en wat vinden jullie ervan?
Groetjes
kikkertje

za, 20/02/2010 - 21:29
blueflower

Nee ik koop geen boeken over Phalaenopsis.
Op deze site staat zo enorm veel informatie en mijn Phalaenopsis doen het door wat ik hier geleerd heb echt heel goed.

zo, 21/02/2010 - 07:02
kikkertje

Hoi blueflower,
Inderdaad,toen ik deze site ontdekte vond ik ook,met al die informatie,hier kan ik nog wat bijleren,en is ook zo,heb bijgeleerd :-)
Maar ja,ik neem ook graag eens een boek vast :-)
grtjs kikkertje

zo, 21/02/2010 - 12:09
anne moon

het boek zou maar enkel over phalaenopsis. dus hoe je daarmee een boek vult weet ik niet dus kan de info zeer ruim zijn. als je echt zou willen weten wat er in staat zit er maar 1 ding op. Een boekenwinkel binnenstappen en het boek eens doorbladeren.

zo, 21/02/2010 - 15:09
kikkertje

Is een boek dat je bij ons niet direct in de boekwinkels zal vinden,omdat het niet over orchideen in het algemeen gaat,ik moet hem dus wel bestellen!
Omdat de meeste orchideeen die ik heb phalaenopsis zijn,zou hij handig zijn aangezien er fotos in zijn!Zal hem wel kopen,maar wou even voordien weten als iemand hem al heeft en wat ze ervan vinden.

grtjs kikkertje

do, 11/03/2010 - 15:37
kikkertje

Hoi iedereen,

Eindelijk mijn boek gekocht :-)
Is toch wel de moeite,uitsluitend over phalaenopsis dus is de uitleg van verzorging,in pot,zonder pot,ziektes,vorming van een keiki stimuleren,enz.... meer uitgebreidt dan wat er in de algemene orchideeenboeken staat(basis uitleg)!
Ook een beetje uitleg van het ontstaan van sommige kleuren met namen erbij,net iets te weinig maar toch wel genoeg geweest om mijn zoektocht te kunnen starten naar voorouders van phalaenopsis,met die namen heb ik toch op internet wat kunnen zoeken,het enige minpuntje: ik had meer foto's verwacht!
Enfin,Ik wou het even laten weten :-) en als er iemand geinterresseert is,kan ik gewoon de gegevens doorgeven :-)
groetjes,
kikkertje

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag