kruiden met gele bladeren

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 di, 04/07/2006 - 00:29
Anoniem (anoniem geplaatst)

kruiden met gele bladeren

Hoi

Ik heb zelf kruiden gezaaid, het ging een hele tijd goed, alleen krijg ik nu bij de peterselie en de koriander gele bladeren. Ik had ze gisteren allemaal afgeplukt en nu zijn er al weer heel wat andere geel geworden op 24u tijd. Ik heb ze bemest met een speciale kruidenmest van aveve een maand geleden en correct gedoseerd. Hebben ze misschien gebrek aan kalium? Staan ze te veel in de zon? Ik heb ze nu al op een plek met meer schaduw gezet. Ze staan wel in relatief kleine potten, elk apart, maar ik wou nog even wachten om ze te verpotten. Hoop dat er iemand kan helpen...

Greetz Els

di, 04/07/2006 - 21:13
Anoniem (anoniem geplaatst)

hallo

ik heb ook peterselie en nog vele andere kruiden gezaaid in een pot. Alles ging in het begin heel goed, maar toen alle zaadjes uitkwamen en een hele bos peterselie in die ene pot stond begon er toch ook wel redelijk veel gele blaadjes tussen te zitten. Ik heb ze dan maar in volle grond gezet en daar begonnen ze weer goed te groeien. Ik heb zelfs al bloemetjes eraan :) Ik heb ze wel in een redelijk schaduwrijke plaats gezet en voldoende water gegeven.

xxx

vr, 07/07/2006 - 23:03
Anoniem (anoniem geplaatst)

Dan denk ik dat ik ze ook maar snel ga verpotten...

Els

za, 08/07/2006 - 18:36
Anoniem (anoniem geplaatst)

Hallo
De peterselie in mijn potje ziet er na 3 maandan nog goed uit. Ik dun ze uit door ervan te eten. En ze krijgt wat plantenmest.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag