plant in de algemene ruimte appartement

4 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 15/06/2008 - 21:17
Anoniem (anoniem geplaatst)

plant in de algemene ruimte appartement

Ik woon in een appartement en wil een plant bij de voordeur in de tussenruimte bij de lift. Het is een afgesloten ruimte waar wel licht komt, maar wat niet verwarmt wordt. Ik heb er al diverse planten gehad, maar ze gaan dood. Mijn buren hadden destijds een plant die leek op de Spathiphyllum maar dan met bont blad. deze plant heeft het een paar winters volgehouden. Ik wil graag weten wat voor plant dat was. Maar suggesties voor een andere sterke plant zou ik ook graag willen weten.

ma, 16/06/2008 - 10:18
Anoniem (anoniem geplaatst)

Voor een beetje advies zal je toch wat meer info moeten geven. Hoeveel licht? Zon? Hoe warm in zomer? Hoe koud in winter? Aan wat voor formaat denk je?

Ruud

ma, 16/06/2008 - 22:59
Anoniem (anoniem geplaatst)

Het is een afgesloten ruimte die niet wordt verwarmt, het is de ruimte bij de lift met een deur meteen naar buiten, het kan er 's winters behoorlijk koud worden, ik weet echter niet hoe koud, het zal bij een strenge winter misschien een graadje vriezen. Er komt licht door de glazen deur en er is een lichtkoepel. Er is daglicht maar geen zon en 's avonds en 's nachts is er verlichting.

wo, 18/06/2008 - 20:12
Anoniem (anoniem geplaatst)

Wat heel goed zal gaan is een Aspidistra.
Een hele mooie kamerplant die je zelf buiten in de tuin kunt zetten en die amper kapot te krijgen is.
Om een grote pot te vullen zul je er 3 moeten kopen.
Succes gegarendeerd.

Onderwerp gesloten