Alocasia

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 02/02/2020 - 12:25
Jacques10

Alocasia

Goedendag, mijn pas aangeschafte Alocasia (Olifantsoor) vertoont sommige bladeren die wat gelig worden. Ik benevel ze 2x per week en geef de plant niet al te veel water want natte voeten daar houdt hij niet van. Geef ik nu toch te weinig of toch te veel water?

Alocasia
zo, 02/02/2020 - 15:25
GreenConnection

Een veel voorkomende eigenschap van Alocasia is dat zo gauw er nieuwe groei komt, er een ouder blad afsterft. Daar is geen remedie tegen. Ik denk dat de verzorging die je toepast goed is.

ma, 03/02/2020 - 20:08
Carib

Een Alocasia houdt weliswaar niet van natte voeten, maar ook zeker niet van droge grond. Beter regelmatig wat lauwwarm water geven dan 1 keer per week veel. 

Reactie toevoegen

Forum afbeelding
Meer informatie
  • Bestanden moeten kleiner zijn dan 10 MB.
  • Toegestane bestandstypen: png gif jpg jpeg.
  • Afbeeldingen worden passend gemaakt binnen: 800x800 pixels.
E-mail verificatie
Uw bericht wordt zonder verificatie niet getoond. Bestaande e-mailadressen van gebruikers worden niet geaccepteerd.
Er wordt een e-mail gezonden naar het e-mailadres die u hieronder invult. Klik op de in de e-mail vermelde verificatie link. Uw reactie zal worden gepubliceerd nadat u op de link in de e-mail heeft geklikt en daarmee de verificatie afrond.
Uw e-mailadres wordt niet openbaar en wordt alleen gebruikt voor de validatie op deze site.

Wilt u meer controle over de berichten die u toevoegt aan groeninfo.com - bijvoorbeeld geïnformeerd worden over nieuw geplaatste reacties bij uw bericht - raden wij u aan eerst een account aan te maken en in te loggen voordat u een bericht plaatst.
Account aanmaken | Inloggen

Gebruik minimaal 3 karakters voor de publicatienaam Alle berichten met bovenstaand e-mailadres worden gepubliceerd met de publicatienaam. Dit is een verplicht veld als het e-mailadres voor het eerst gebruikt. Laat leeg als u de publicatienaam wilt gebruiken welke u op een eerder moment heeft ingevoerd bij dit e-mailadres.