Ervaringen struiken van Vivara

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 wo, 08/04/2009 - 19:07
Elene

Ervaringen struiken van Vivara

Al jaren bestel ik tot tevredenheid vogelvoerspullen bij Vivara, vorige herfst heb ik er ook een aantal diervriendelijke struiken besteld. Waarvan er inmiddels vijf echt zijn overleden. Heeft hier iemand vergelijkbare ervaringen? Of heb ik gewoon pech gehad, wat met levend spul over de post natuurlijk kan voorkomen?

do, 07/05/2009 - 15:27
Anoniem (anoniem geplaatst)

Ik heb voor het eerst tuinplanten en struiken besteld bij Vivara en de prijs kwaliteit verhouding is beneden alle peil. Ik verwachtte tuincentrum kwaliteit maar kreeg wat blaadjes aan een stokje, die er al snel vanaf vielen. Op een klacht per email en later per telefoon werd amper gereageerd, op mijn gedeeltelijke niet betaling werd wel goed gereageerd. De aanmaning lag er al snel. De klacht is nooit afgehandeld, ik heb nooit meer wat vernomen en uiteindelijk maar wel betaald. Maar weer gewoon naar het tuincentrum, is een stuk goedkoper ook.

do, 07/05/2009 - 15:40
Weatherman

Ik heb afgelopen maart meerdere planten bij Vivara besteld en deze doen het eigenlijk allemaal redelijk goed.
Eén van de Veronicainfo-icon longifolia is wel behoorlijk aangevreten door slakken en één Echinaceainfo-icon purpurea blijft nogal achter in groei, maar voor de rest zit de groei er lekker in. Misschien heb ik ook wel makkelijke planten besteld hoor. Naast de hierboven genoemde ook Lavendel, Phloxinfo-icon en Kattestaart.
Bij ontvangst waren de planten erg bescheiden in omvang, soms zelfs bladloos, maar wat wil je met vaste planten in maart. :)

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag