Euphorbia milii (Christendoorn) groeisnelheid/tips

3 berichten / 0 nieuw
Laatste bericht
#1 zo, 24/10/2010 - 15:03
Paul36

Euphorbia milii (Christendoorn) groeisnelheid/tips

Na een heleboel planten hier op mijn balkon in Thailand gehad te hebben die allemaal al snel dood waren, lelijk werden, hun bloemen verloren etc heb ik nu al mijn hoop gevestigd op mijn Euphorbiainfo-icon milii's.

Heb er eentje nu al 3 maanden in bloei staan met kleine bloempjes en heb ook nog een andere soort met groote bloemen aangeschaft, zoek nog de middelmaat welke ook errug mooi is, zeker als ze wat groter worden met die imposante kronkelige doorntakken.

Mijn vraag is wat ik eraan moet doen om deze planten zo snel mogelijk te laten groeien? Heb het idee dat ze maar heel erg langzaam groeien, misschien weet iemand hoe snel. Ook hoeveel water ze nodig hebben en tips over aarde, ze hebben geloof ik niet veel grond nodig te zien aan het kleine wortelstelsel. Heb ze op het balkon staan, het is hier altijd wel 30 graden celcius en het ene halfjaar hebben ze de hele dag volle zon (reden waarom alles hier doodgaat) en nu hebben ze een halfjaar schaduw.

zo, 24/10/2010 - 16:28
Anoniem (anoniem geplaatst)

Al eens gekeken wat de anderen in Thailand voor kamerplanten hebben staan?
byv. Siam curcuma.

zo, 24/10/2010 - 17:11
Paul36

Toevallig die heb ik idd een tijdje gehad samen met een witte variant maar vond ik toch wel erg saai worden zo op mijn balkon en ze werden vooral erg lelijk na een tijdje. Wel leuk dat er telkens weer een nieuwe plant naast omhoog springt.

Onderwerp gesloten
Stel een tuinvraag